media

PERFECT VISION (CD met het Metropole Orkest, 2014)
Basta Music heeft sinds lang een zwak voor baanbrekende orkestleiders, componisten and arrangers. Het label heeft muziek uitgebracht van legendes als Leroy Shield, Raymond Scott, Les Baxter, Roger Roger, André Popp, Ferde Grofé, Gordon Jenkins en Russ Garcia. Maar één naam werd over het hoofd gezien... Gastrol van Geert Chatrou op 6 nummers. Bestel

Solamente Una Fez
Sentimental Journey

STRANGE FLUTE (CD met Ocobar, 2013)
Na de zeer succesvolle eerste samenwerking tussen OCOBAR en Geert Chatrou op het album Chatroubadour, wilde iedereen meer! Dit is het resultaat. Idiosyncratische pop...
Bestel
Loogaboo
Short Skirt Day


MIJN NAAM IS HAAS (Computerspel)
Soundtrack van het spel. Componist: Paul van Vulpen.
luister

LE PETIT NICOLAS (Speelfilm)
Soundtrack van de film. Componist: Klaus Badelt.
luister

DE MEEUW
Radiocommercial.
luister

Fluit!FLUIT! (Boek & luisterboek, Rubinstein 2009)
Geert ontdekt al op jonge leeftijd dat hij beter kan fluiten dan wie dan ook. Hij fluit daarom de hele dag, vaak zonder dat hij het zelf in de gaten heeft. Dat levert grappige situaties op maar het leidt ook wel eens tot ergernis. Geert’s grootste wens is om ooit voor volle zalen te fluiten. Maar hoe krijg je dát voor elkaar? Zeker als je bedenkt dat hij sinds een mislukt concert niet meer durft op te treden…
Het verhaal is gebaseerd op het echte levensverhaal van Geert Chatrou, en geschreven door Jan Paul Schutten, winnaar van de gouden griffel 2008, naar een idee van Geert Chatrou. Geert leest het verhaal boven-dien voor op CD, samen met acteur Jeroen Kramer, en laat natuurlijk zijn fluitkunst horen.
De muziek is gemaakt en gespeeld door het muzikantencollectief Ocobar, tevens huisband van het televisieprogramma Holland Sport. De strakke zwart/witte illustraties zijn van de Russische Amerikaan Aleksey Budovskiy.
Een bijzonder boek over het overwinnen van angst, het ontdekken van talenten en het najagen van dromen. En natuurlijk over fluiten! Bestel

Ornithology

ORNITHOLOGY (Basta Records 2008)
Geert's nieuwste CD is een zoektocht naar wat er allemaal te fluiten valt als kunstfluiter. Vrijwel alles is de conclusie; van heden­daagse muziek tot klassieke werken, van Klezmer tot jazz, allerlei muziek­stijlen passeren de revue. Jakob Klaasse produceerde de CD.
Op CD2 staat als extra een animatiefilmpje van Liza Skvorcova (Rus) en een minidocumentaire over Geert van Jasper ten Berge. Cover design: Aleksey Budovski, artwork: Peter Allard.
Eleonora (A. Honhoff)
Bordel 1900 (A. Piazzolla)
Alla Turcka (W.A. Mozart)
Kazimirz Suite (trad)

ChatroubadourCHATROUBADOUR (Basta Records 2005)
Geert's eerste CD, samen met Ocobar. De liedjes zijn speciaal ge-schreven om te passen bij Chatrou's virtuose fluiten. Met recht een verslavende CD! Speciale gastoptredens van Fay Lovsky (stem) & Jos Valster (sax). Bevat een remix van Zuco103's DJ Git Hyper. Artwork gemaakt door de wereldberoemde Joost Swarte.
Na het beluisteren van dit album zul je meer fluiten dan ooit tevoren! Bestel
Fête de la Belle
Moonfiësta
The Green Desert
Baselique de la Bicyclette
(all songs: Wijtman, Wijtman en van Vuuren).

Gastoptredens op CD's van: Freek de Jonge, Angela Groothuizen, Lenny Kuhr, Nico van de Wetering, Tura Troubadoura, Mark van Dijk, Gerard van Maasakkers, SQY, De Bazzookas, Cor Mutsers.

scroll voor meer