welcome...

Welkom op de website van Geert Chatrou, wereldkampioen kunstfluiten 2004, 2005 en 2008. Hier vind je alle informatie over Geert, zijn muziek en zijn optredens.
Veel plezier!

news

Jurylid bij de World Whistling Convention in Tokyo

Geert is uitgenodigd om te jureren bij het wereldkampioenschap kunstfuiten in Japan komende zomer. Een eervolle uitnodigng!

Gast bij Podium Witteman

Op 13 september is Geert te gast bij het programma 'Podium Witteman' samen met beiaardier Koen van Assche. Ze zullen samen de Csardas van Monti laten horen in deze wel heel bijzondere samenstelling. Kijk hier naar het filmpje:

Gastspreker bij PINC Sarasota

PINC gaat naar Amerika! Het fijnste congres ter wereld vindt jaarlijks plaats in Zeist. Maar, sinds vorig jaar is het congres ook te zien in haar Amerikaanse variant te Sarasota. Geert was al eerder te gast in Zeist en een jaarlijks bezoeker, nu is hij uigenodigd om ook in Sarasota het podium te betreden. Bekijk een filmpje hier

Medewerking aan de film Slaaf (regiedebuut) van Jack Wouterse

Samen met Maartje Teussink schreef Geert de filmmuziek voor deze film van Jack Wouterse, die in september 2014 in premiere is gegaan op het filmfestival Utrecht. Kijk (en luister) hier naar de trailer van Slaaf:

Uitnodiging Classic Open Air Berlin

Voor de tweede keer is Geert uitgenodigd om tijdens het openlucht klassiek festival in Berlijn te komen fluiten. Thema: Barokmuziek met vuur, licht en laser. Met de Anhaltische Philharmonie Dessau o.l.v. Antony Hermus. Andere solisten: Alenka Genzel, Hagen Matzeit, Lars Ranch en Avi Avital.

Videoclip 'Barbers and Boobs' klaar!
Met het uitkomen van de nieuwe cd 'Strange Flute' is ook een videoclip uitgebracht, opgenomen bij de fantastische kapsalon 'Schorem, haarsnijder en barbier' te Rotterdam. Met medewerking van John en Beer Buijsman, Wilfried de Jonge en uiteraard kapper Leen! Kijk hier de videoclip: 

Nieuwe cd 'Strange Flute' met Ocobar

Bijna klaar nu, de nieuwe cd van OCOBAR featuring Geert Chatrou. 12 nieuwe tracks, vermoedelijke release datum midden april.

A league of their own
Geert werkt mee aan het populaire SKY1 programma 'A league of their own'. Opname 21 maart, uitzenddatum nog niet bekend. Jihii App. Geert is gevraagd de muziek te schrijven bij het spel Jihii. Een nieuwe super leuke puzzel app. Vermoedelijke lancering medio maart 2013. kijk hier

Medewerking cd met Metropole Orkest

Geert werkt mee aan een nieuw cd prioject van het Metropole Orkest. Op de cd komt muziek van de befaamde Mexicaanse componist/arrangeur Juan Garcia Esquivel. Esquivel is vooral bekend bij filmliefhebbers en gebruikte vaak fluiten in zijn -gearrangeerde- muziek. Dat stukje gaat Geert voor zijn rekening nemen! Andere solisten: Fay Lovski, Cok van Vuuren, Bart Wijtman e.a.

Kindervoorstelling Fluit!
Geert is door het NedPhoGo gevraagd mee te werken aan een unieke kindervoorstelling. Muziek met een prachtig kwintet (drie strijkers, twee blazers) geregisseerd door Bart Oomen

Reclame McDonalds
Van wie is toch dat gefluit bij die nieuwe McDonalds reclame voor de lente Foccacia? Inderdaad, van Geert

scroll voor meer